Korisnici Programa poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške za osobe s intelektualnim teškoćama iz Susedgrada obilježili su Međunarodni dan sreće djelići poruke s dobrim željama stanovnicima Gajnica.

Svake godine 20. ožujka obilježava se Međunarodni dan sreće, a ove godine tim povodom  vesela ekipa iz Susedgrada izradila je poruke na temu „Što me čini sretnim/sretnom“. Poruke su sadržavale zanimljive misli naših korisnika: „Sretna sam kada me netko zagrli“, „Za mene je sreća slaganje CD-a“,  „Za mene je sreća biti zaljubljen“ i dr.

Kako bi obilježili Dan sreće uputili su se u lokalnu zajednicu i dijelili poruke sreće u svojem susjedstvu – u trgovinama, u kafićima, na ulici i u knjižnici. Njihove geste razveselile su sve koji su poruke primili, a njihova akcija izmamila je osmjehe na lica građana. Zadovoljstvo i sreća ozarila su lica i korisnika koji su poklanjali prethodno osmišljene poruke i građana koji su ih primili. Lijepa akcija koju svakako treba ponoviti, ali i širiti pozitivne misli tijekom cijele godine jer mali znak pažnje svaki dan čini razliku.