Korisnici Programa poludnevnog boravka za odrasle osobe s intelektualnim oštećenjem iz Črnomerca, Dubrave, Susedgrada i Sigeta okupili su se danas kako bi zajednički obilježili dva važna dana – Fašnik i Valentinovo.

Korisnike je u jutarnjim satima dočekala i fašnička poslastica – krafne, uz prekrasnu poruku o ljubavi i prijateljstvu za svakog ponaosob. Valentinovo je bila prilika da se razgovara o ljubavi u svim oblicima, s naglaskom na onu prijateljsku. Ljubav se slavila uz poznatu pjesmu Olivera Dragojevića „Vjeruj u ljubav“ koju su svi zajedno rado zapjevali.

Gotovo mjesec dana korisnici su pripremali svoje maske i uvježbavali svoje uloge za Fašnik. Tema ovogodišnjeg Fašnika bila je voćna salata, a svatko je odabrao svoju najdražu voćku u koju se je maskirao. Razigrane voćke jurile su po čitavoj radionici kako bi što prije stigle u veliku staklenu zdjelu i postale dio vesele i raspjevane voćne salate u istoimenoj predstavi.

Radosni i raspjevani dan završio je velikim tulumom na kojem se pjevalo i plesalo, a nakon tuluma naši glumci i glumice uživali su u zajedničkom ručku i osvježenju.