Uz zvuke Zagrebačke filharmonije, nastup talentiranih glazbenika Damira Kedže i Jelene Žnidarić Zsa Zsa – e u Kristalnoj dvorani hotela Westin održan je veličanstven Bal Crvenog križa Grada Zagreba. Gradonačelnik g. Milan Bandić, sa svojim suradnicima, prisustvovao  je ovom društvenom događaju godine koji je prepoznat kao jedan od prestižnih, humanitarnih adventskih događaja.

Šarmantna Antonija Mandić te omiljeni televizijski i radijski voditelj Frano Ridjan pobrinuli su se za vedru i ugodnu atmosferu.

Humanitarni bal svake godine sve više privlači visoke dužnosnike, korporacije, umjetnike hrvatskog glumišta, poznate glazbenike, profesionalne sportaše i mnoge druge.

Sredstva prikupljena na balu namijenjena su za opremanje Interventnog tima  Gradskog društva Crvenog križa Zagreb koji djeluje u kriznim situacijama i u slučaju elementarnih nepogoda kao podrška i pomoć svim građanima Grada Zagreba.

„Save the date“ jer idući Bal Crvenog križa Grada Zagreba održava se 05. prosinca 2020. u Kristalnoj dvorani hotela Westin.