Godišnja Skupština Kluba mladih Gradskog društva Crvenog križa Zagreb održana je prošloga vikenda u subotu, 2. 2. 2019. godine u 18 sati u Staroj gradskog vijećnici.

Članovi Kluba mladih predstavili su izvješće o radu za 2018. godinu tako što su napravili kratki videozapis koji je prikazao aktivnosti koje su za nama.  Također su prezentirali i plan rada za 2019. godinu, dodijelili priznanja volonterima za poseban doprinos u radu Kluba mladih te zahvalnice organizacijama i udrugama za suradnju u protekloj godini. Ove godine iz Kluba mladih istupili su volonteri koji su kod nas volontirali, 8,9,10  i više godina te smo im ovom prigodom uručili posebne zahvalnice.
Osim članova Kluba mladih Skupštini su prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, dr.sc. Vjekoslav Jeleč, dr.med., Voditelj odjela za mlade pri Gradskom uredu za sport i mlade, gospodin Petar Latinčić, kolege iz GDCK Zagreb s ravnateljem g.Petrom Penavom, predstavnice Hrvatskog Crvenog križa, gđa Ivana Zadražil Vorberger i Leonarda Kolarić te predstavnici udruga i škola s kojima Klub mladih surađuje.

Cijeli vikend bio je u znaku mladih Crvenoga križa, pa su tako predstavnici Klubova mladih i Terenskih jedinica iz Osijeka, Našica, Rijeke i Buja te Srbije (Beograd – Stari grad i Novi Sad) i Bosne i Hercegovine (Novo Sarajevo) od petka do nedjelje boravili u Zagrebu s domaćinima iz Zagreba. Cilj susreta bila je razmjena iskustava i praksi u radu mladih te je održan okrugli stol na temu “Je li volontirati lako“.