Ove godine zbor umirovljenika Crvenog križa Zagreb imao je veliki broj nastupa na različitim manifestacijama, ali ovaj prosinac ostat će im u posebnom sjećanju.

Nakon ovogodišnjeg nastupa na Maksimirskim jesenima, u rujnu ove godine, interes za njihove nastupe i sudjelovanje u različitim kulturno-umjetničkim događanjima naglo je porastao. Naime, samo u prvoj polovici prosinca imali su tri predstavljanja i nastupa: u Opatiji, Domu za starije osobe Maksimir i Domu za starije osobe Sveta Ana, a rezervacije se do kraja godine užurbano rade.

Njihov entuzijazam, repertoar,  iznimna radost u izvođenju te pozitivna energija koju uvijek u ogromnim količinama sa sobom donose na  nastupe plijene pozornost i doprinose njihovom velikom uspjehu.

Želimo im još puno uspješnih i radosnih  nastupa kojima će obradovati sve prisutne, a sa svakim novim nastupom naš ponos na njih je sve veći, veći i veći.

Hvala vam što i na sve nas u Crvenom križu Zagreb prenosite svoj optimizam, entuzijazam, vedrinu i oplemenjujete nas kroz našu zajedničku suradnju.