Od 1878. godine pa sve do danas, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, svakodnevno pomaže starijim i nemoćnima, socijalno ugroženima i svim onim građanima kojima je pomoć potrebna. Pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića, donatorski „Bal Crvenog križa Grada Zagreba“ održao se u subotu 02. prosinca 2017. u 20 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin, ulica Izidora Kršnjavog 1, Zagreb.  

Sredstva prikupljena na tom Balu utrošena su za kupnju kombi vozila za potrebe prijevoza osoba s  intelektualnim i tjelesnim oštećenjima, koji su korisnici socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške u Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb.

Bal Crvenog križa održat će se 08.12.2018. godine također pod pokroviteljstvom gradonačelnika, gospodina Milana Bandića. Gosti će uživati uz zvuke Zagrebačke filharmonije, a svojim izvedbama goste će zabaviti Franka Batelić i Damir Kedžo.

Sredstva prikupljena na donatorskom Balu Crvenog križa Grada Zagreba bit će utrošena za opremanje Logističkog centra Crvenog križa Grada Zagreba koji će biti centralno mjesto na kojem će se pružati pomoć socijalno ugroženim građanima.

 

Saznajte više!