Godišnja Skupština Kluba mladih Gradskog društva Crvenog križa Zagreb održana je prošloga vikenda u subotu, 24. 2. 2018. godine u 19 sati u hotelu Panorama.

Članovi Kluba mladih predstavili su izvješće o radu za 2017. godinu tako što su napravili kratki videozapis koji opisuje tipičan dan u Klubu mladih.  Također su prezentirali i plan rada za 2018. godinu, dodijelili priznanja volonterima za poseban doprinos u radu Kluba mladih te zahvalnice organizacijama i udrugama za suradnju u protekloj godini.

Klub mladih u sljedeće dvije godine predstavljat će:

1. Ilija Perić u ulozi voditelja Kluba mladih

2. Dora Šajnić u ulozi zamjenice voditelja Kluba mladih

3. Filip Glavač u ulozi zamjenika voditelja Kluba mladih


Osim članova Kluba mladih Skupštini su prisustvovali kolege iz GDCK Zagreb s ravnateljem g.Petrom Penavom, predstavnici Hrvatskog Crvenog križa, g. Josip Vuletić i gđa. Ana Miklučić te predstavnici udruga i škola s kojima Klub mladih surađuje.

Cijeli vikend bio je u znaku mladih Crvenoga križa, pa su tako predstavnici Klubova mladih i Terenskih jedinica iz Osijeka i Siska te Srbije (Beograd – Stari grad i Novi Sad) i Bosne i Hercegovine (Novo Sarajevo) od petka do nedjelje boravili u Zagrebu s domaćinima iz Zagreba. Cilj susreta bila je razmjena iskustava i praksi u radu mladih te je održan okrugli stol na temu “Kako približiti prvu pomoć široj javnosti”.