Hrvatski Crveni križ nagradio je najbolje i najimaginativnije edukativne i promidžbene materijale društava Crvenog križa za 2017. godinu.

Od ukupno osam novčanih nagrada, namijenjenih za  tiskanje promidžbenih materijala, Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb dodijeljene su čak tri nagrade:

– za kreativni plakat

– za inovativni promidžbeni artikl

– za edukativni letak

Nagrađeni promotivni materijali financirani su iz sredstava projekta „Ublažavanje ekstremnog siromaštva u Gradu Zagrebu“

Po jednu nagradu u kategoriji osvojili su :GDCK Split, GDCK Delnice, GDCK Knin, GDCK Krapina i GDCK Požega.

Odjel za socijalne i humanitarne programe i projekte i razvoj volonterstva GDCK Zagreb posljednje dvije godine svojim kreativno edukativnim idejama promiče svoje humano djelovanje.

Odjel dva puta godišnje provodi humanitarne aktivnosti u 140 osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba; Zagrepčani  Zagrepčanima u mjesecu svibnju i Solidarnost na djelu u mjesecu listopadu .

Osmišljavanjem edukativnih letaka, plakata i inovativnih promidžbenih materijala zainteresirali smo oko 30 000 učenika koji s radošću očekuju svako novo sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima.

Zahvaljujemo Hrvatskom Crvenom križu na dodijeljenim novčanim nagradama kojima ćemo izraditi nove kreativne promidžbene materijale za 2018. godinu.