Najveseliji mjesec u godini za korisnike poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške započeo je s puno veselih događanja, posjeta i poklona.

Prva polovica mjeseca protekla je uz veselo kićenje bora, darivanje Svetog Nikole, izradu čestitki, ukrasa i dekoracija za naše prostore te izradu posebnih kuglica – zubića za Stomatološku polikliniku Zagreb.
Organizirane su posjete redakcijama 24 sata, radio i TV kućama, knjižnicama, adventskim događanjima u Gradu Zagrebu, koji je i ove godine po treći puta proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi te mnogobrojnim drugim događanjima.

Naše radionice posjetili su i mnogobrojni prijatelji i gosti, a najviše smo se razveselili bajkerima iz Udruge Plavi vitezovi koji nas svake godine posjećuju s poklonima u prosincu, a ove godine za uspomenu smo se fotografirali na njihovim limenim ljubimcima koji su nas oduševili.
Očekujemo puno veselih trenutaka u drugoj polovici mjeseca, a novosti ćemo podijeliti sa svima uskoro.

You have Successfully Subscribed!

Kako bi im se olakšale teške okolnosti u kojima su se našli, Hrvatski Crveni križ poziva sve građane i tvrtke da podrže apel koji je otvoren za stradale.

Više informacija potražite ovdje.

You have Successfully Subscribed!