Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb primio je 24. studenog, predstavnice Grada Varaždina i Udruge „Uz tebe sam“.

Ravnatelj je, sa suradnicima, upoznao predstavnice Grada Varaždina i Udruge s provedbom Programa poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške za osobe s intelektualnim oštećenjem koji Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb provodi od siječnja ove godine. Obzirom da Grad Varaždin također započinje s provedbom Programa Dnevnog Centra za osobe s invaliditetom sigurni smo da će im naša iskustva kao i iskustva ostalih organizacija, koje provode slične Programe, pomoći u realizaciji uspješne provedbe Programa.

Predstavnice Grada Varaždina i Udruge, sa slatkim poklonima, posjetile su našu radionicu za osobe s intelektualnim oštećenjem u Novom Zagrebu u kojoj su korisnici izrađivali bor i dekoracije za nadolazeće blagdane. Korisnici su se zahvalili na poklonima te su rado našim gošćama pokazali svoje talente i kreativnost kako bi na što maštovitiji način ukrasili svoj prostor u kojem će s puno smijeha i radosti provesti najveseliji mjesec u godini koji s nestrpljenjem očekuju.