U Socijalni dućan Gradskog društva Crvenog križa Zagreb iz Kraljevine Belgije stigao je veliki humanitarni autobus pun medvjedića .Donacija je namijenjena djeci s intelektualnim i tjelesnim poteškoćama i socijalno ugroženoj djeci.

Skupina volontera koja, pod vodstvom g. Jentoffa Celena i g. Paula Van Rompaey-a, autobusom putuje po Europi od Belgije do Cipra, zastala je i u Zagrebu. Željeli su Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb donirati 1300 medvjedića koje su prikupili u Belgiji. Svoju iskrenu podršku na ovom projektu izrazio je i veleposlanik Kraljevine Belgije g. Philippe Benoit.

Korisnici poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške složili su lanac te su svojim složnim rukama pomogli u preuzimanju medvjedića .

Po preuzimanju ove lijepe donacije, ugostili smo naše donatore te im uručili prigodne zahvalnice i poklone. U sklopu Zdravstvenog savjetovališta neki od naših gostiju, hrabro su pristali na mali sistematski pregled doktorica GDCK Zagreb.

Oduševljeni djelovanjem Gradskog društva Crvenog križa Zagreb obećali su da će iduće godine osmisliti novu humanitarnu priču i ponovno doći.